EL PRIMER LLIBRE DEL MEGALODÓN ESCRIT PER NENS

Com ja sabeu fa unes setmanes que estem investigant el misteriós món del megalodón. Cada equip s'està encarregant d'elaborar una part d'un llibre científic sobre aquest prehistòric animal que regalarem als nostres padrins.

L'equip de les Dents Salvatges han investigat com era el seu cos. Ja sabem que les seves dents feien uns 17 centímetres, com el peu de n'Olivia i amb ajuda de na Rosa hem mesurat una corda de 20 mestres, el que media el seu cos, anava de l'ambient de construccions al de llengua!!!





Els Megapolps han escrit sobre el que pensen els científics que menjava i ja han estat assajant la presentació del llibre.





Els pirates són els encarregats de parlar sobre l'època en la qual vivia, els Barcos sobre en quins llocs del món s'han trobat fòssils i a on li agradava viure i els Peixos Gegants sobre el seu comportament.

*ALGÚ RECORDA PER QUÈ NO TROBEN FÒSSILS DEL SEU ESQUELET?

*DE QUINA PART DEL SEU COS SI QUE ES TROBEN FÒSSILS?

2 comentarios:

Atteneri dijo...

A Olivia li ha encantat aquest projecte. Ens ha contat moltes coses curioses com que a Canaries va haver Megalodon. Ja té moltes coses que contar aquestes vacances a la familia de Canaries.
Olivia diu que no es trobaven fóssils perquè eren de cartílags (com les nostres orelles) i les parts que es trobaven eren la part que estaven fets d'ossos com les dents.
Moltes gràcies per compartir amb nosaltres la vida de l'aula.

Bea dijo...

Gràcies per comentar Atteneri! I súper bé Olivia! Quina alegria de que recordin tot el que hem après!!!