ELABOREM ELS PASTISSETS DE LA TARDOR

 Avui ens ha tocat cuinar! Hem elaborat els pastissets de la tardor seguint pas per pas les instruccions que ahir varem aprendre.

Primer ens hem rentat les mans i hem repartit els estris i tots els ingredients. Hem anat recordant la recepta entre tots perquè ens sortís perfecte.

 Hem necessitat: paper de forn, ganivets, culleres, una forquilla, 1 bol amb xocolata, 1 bol amb melmelada, 1 bol amb ametlles, 1 bol amb nous i la pasta de full.

1. Hem estirat la pasta de full damnunt de cada taula.


2. Hem punxat amb una forquilla la pasta de full perquè no s'inflès.


 3. Hem tallat en quatre porcions la pasta de full.



 4. Hem posat xocolata i melmelada damunt de la pasta de full.





 Podiem donar-li una forma diferent a una de les porcions i en Jael ha volgut fer un cercle.

 Na Bea ha portat un morter per picar els fruits secs i ens ha explicat que és una eina que abans s'usava molt per triturar ingredients. Després ha passat per les taules i hem pogut picar fruits secs amb el morter.

 5. Finalment hem decorat els pastissos amb els fruits secs.






6. Més tard hem enfornat els pastissets 10-15 minuts a 170 graus.

DEMÀ ELS PROVAREM A LA FESTA DE LA TARDOR I ELS COMPARTIREM AMB TOTHOM!!

No hay comentarios: