FILLOLS I PADRINS CELEBREM CARNESTOLTES

Del 6 al 9 de febrer varem celebrar la Festa de Carnestoltes a l'escola. La Reina Carnestoltes i el seu bufó ens visitaren cada dia per avisar-nos del que havíem de portar l'endemà: pijama, algun complement, la nostra disfressa preferida i finalment ENMARIOLATS! Com tradicionalment es vestien els nostres avis o besavis quan encara les disfresses de superherois no estaven tan de moda.





El dijous dia 8 varem anar a visitar els nostres fillols i filloles. Després d'ajudar-los amb la relaxació els varem maquillar i varem passar una bona estona jugant amb ells. Poc a poc estem creant un bonic lligam amb aquests CUINERS I CUINERES ATREVITS.








El divendres dia 9 de febrer varem venir a l'escola enmariolats. Tothom va ser molt creatiu a l'hora d'enmariol.lar-se. El temps no va acompanyar així que no varem poder sortir a fer la nostra Rua particular pel barri. Varem estar amb els fillols jugant i fent-nos unes fotos molt divertides. Després tota l'escola va fer una mica de festa al gimnàs i varem esmorzar al pati dels petits amb els fillols. Abans d'anar a casa varem poder veure la peli dels Caçafantasmes amb els companys i companyes de 2n A.



Aquí us deixem l'enllaç dels nostres fillols on podreu veure les fantàstiques fotos que ens va fer na Vicky.

http://cuinersicuineresatrevitsiatrevides.blogspot.com.es/search/label/FESTES

2 comentarios:

Pilar dijo...

Se lo pasaron genial! Gracias por las fotos con los fillols, muy bonitas

Bea dijo...

Mil gracias Pilar!