EL CARTER JOLIU I LES NOSTRES POSTALS

Durant aquest curs ELS TECNOEXPLORADORS I LES TECNOEXPLORADORES han conegut el génere de la carta a partir del conte del CARTER JOLIU.

Aquest conte, apropa als petits, aquest tipus de text que sembla poc popular entre les noves generacions. Gràcies als protagonistes (personatges de contes tradicionals) i a unes històries molt peculiars hem après a escriure diferents tipus de cartes.

El darrer tipus de carta que varem escriure va ser una postal. Tots els nens i nenes varen portar una postal de casa i després de fer un esborrany seguint unes pautes varen omplir les postals de missatges plens d'afecte per persones que viuen una miqueta lluny de nosaltres.



Amb un problema matemàtic varem calcular els diners aproximats que necessitavem per comprar els segells i en uns dies varem anar fins a l'oficina de Correus per enviar les nostres postals.

En Correus varen ser molt amables i ens varen fer una visita per ensenyar-nos com treballen els carters i les carteres organitzant els paquets i les cartes.


Na Laila, la nostra representant d'aula, es va encarregar d'agafar el número per fer cua i comprar els segells per tots i totes.

Varem aprendre com triar el tíquet per fer la cua correctament.



Finalment varem tenir els nostres segells i varem ficar les postals en la bústia!!!

No hay comentarios: