COVID-19

Bon dia a tots i a totes,

a causa de la situació actual i durant les següents setmanes treballarem telemàticament a través del bloc de la classe, de manera que penjarem una sèrie d'activitats perquè aneu practicant i reforçant els continguts donats a l'aula.



Per a dur a terme aquest aprenentatge el funcionament serà el següent:

A la part superior de la pàgina teniu les pestanyes diferenciades per matèries per a facilitar l'accés als recursos.

Cada tasca té una data de lliurament la qual s'ha de respectar per a després poder fer la deguda correcció i poder reexpedir la resposta a cada família.

El contacte per a enviar les tasques realitzades i per a qualsevol dubte serà l'e-mail del grup:

viatgersiviatgeresdeltemps@gmail.com



Us aconsellem que feu una prova d'enviar un correu abans d'enviar la tasca per a assegurar que és correcte i evitar contratemps.


ANGLÈS


El treball d'anglès es realitzarà a través del blog: anglessajoveria.blogspot.com . Els alumnes/as que tinguin el quadern d'anglès podran anar afegint els treballs a aquest, en cas que no ho tinguin a casa podran fer les tasques en fulles en blanc. Tots els treballs els lliuressin en arribar al col·legi al seu respectiu/a mestre/a d'anglès.


EDUCACIÓ FÍSICA


El treball d'educació física es durà a terme des de l'adreça: educaciofisicasajoveria.blogspot.com. Les activitats es pujaran cada dimarts i dijous.


Moltes gràcies pel vostre treball i comprensió, esperem tornar aviat!



____________________________________________________________________



Buenos dias a todos y a todas,
debido a la situación actual y durante las siguientes semanas trabajaremos telemáticamente a través del blog de la clase, de manera que colgaremos una serie de actividades para que vayáis practicando y reforzando los contenidos dados en el aula.
Para llevar a cabo este aprendizaje el funcionamiento será el siguiente:

En la parte superior de la página tenéis las pestañas diferenciadas por materias para facilitar el acceso a los recursos.

Cada tarea tiene una fecha de entrega la cual se debe respetar para luego poder hacer la debida corrección y poder reenviar la respuesta a cada familia. 
El contacto para enviar las tareas realizadas y para cualquier duda será el e-mail del grupo:

viatgersiviatgeresdeltemps@gmail.com

Os aconsejamos que hagáis una prueba de enviar un correo antes de enviar la tarea para asegurar que es correcto y evitar contratiempos.

INGLÉS

El trabajo de inglés se realizará a través del blog: anglessajoveria.blogspot.com . Los alumnos/as que tengan el cuaderno de inglés podran ir añadiendo los trabajos a este, en caso de que no lo tengan en casa podran hacer las tareas en hojas en blanco. Todos los trabajos los entregaran al llegar al colegio a su respectivo/a maestro/a de inglés.

EDUCACIÓN FÍSICA

El trabajo de educación física se llevará a cabo desde la dirección:  educaciofisicasajoveria.blogspot.com. Las actividades se subiran cada martes y jueves.


Muchas gracias por vuestro trabajo y comprensión, ¡esperamos volver pronto!



No hay comentarios: